HANGİ TAŞI KULLANACAKSINIZ ?


Şifa amaçlı kullanımda en önemli olan unsur, kullanılan taşın ağırlığıdır. Şifa amaçlı olarak kullanacağınız taş en az 5 karat, yani 1 gram ağırlığında olmalıdır. Dikkat edilmesi gereken tek unsur budur. Duymuş olabileceğiniz diğer bilgiler tamamen kişisel yorumlardır.

Hiç işlem görmemiş yani kesim işlemi yapılmamış bir taşı da seçebilirsiniz, doğal hallerindeki taşları da tercih edebilirsiniz. Kesim yapılmış olması taşın enerjisini yitirmiş olduğu anlamına gelmez. Kesim işlemi sonucunda taş kimyasal özelliklerini yitirmez ve dolayısıyla aynı şifalı etkileri yine gösterir. Bu sadece tercih meselesidir.

Taş seçilirken şuna özellikle dikkat edilmelidir: Alacağınız taş rengiyle ve görünüşüyle size iyi duygular veriyor mu? Eğer vermiyorsa, mümkünse başka bir taşı tercih etmelisiniz.

Faydalanmak istediğiniz taşı üzerinizde sadece takı olarak kullanabileceğiniz gibi, her gün belirli sürelerde çakralarınızda da kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv