PEMBE KUVARS TAŞI

Pembe Kuvars Taşı, sizi negatif enerjiden korur ve sevgi gibi güzel duyguları artırır. Bu taş, kendisini takanların etrafından sevgiden oluşmuş bir ortam sağlanmasına yardım eder.
Korku ve öfkeyi ortadan kaldırarak sakinlik hissi yaşanmasına sebep olur.

Özellikle son zamanlarda kan dolaşımı ile ilgili rahatsızlıklara iyi geldiği düşünülüyor.

FİZİKSEL ETKİLERİ

Zararlı ışınları vücuttan uzak tutmak için son derece uygundur.Kalp ve kan dolaşımı üzerinde çok etkilidir.Kan dolaşımını düzenler,kanı oksijenle besler ve böylece kalp kaslarını ve kalp kapakçıklarını güçlendirir.Lösemi ve anemi gibi kan hastalıklarından korunmak için direkt cilde temas edecek şekilde taşımak gerekir.Kadın cinsel organlarında da fayda sağlar, adet dönemi ağrılarını hafifletir ve döllenme verimliliğini arttırır.Premature doğan bebekler için faydalıdır.Bağışıklık sistemini güçlendirir.Alkolikler için özellikle tavsiye edilen bir taştır.

RUHSAL ETKİLERİ
 
Kişinin endişelerinden kurtulup yaşama sevinci duyması için güç verir,kendisini kabullenmesini sağlar.Çevresindeki güzelliklere karşı duyarlılığını artırarak ümitsizlik ve kötümserlik duygularını yokeder.Özgüven duygusunu güçlendirir.Nefret,suçluluk,kıskançlık ve korku duygularını ortadan kaldırır,kişinin çevresinde sempati kazanmasını sağlar.Yatıştırıcı etkisi ile kalbi rahatlatır ve duygusal yaraların çabuk geçmesini sağlar.Aşk taşı da denir.Psikolojik travmaların atlatılmasında çok faydalıdır.Kişinin kendisine,ailesine,eşine ve doğaya karşı duyduğu sevgi duygusunu besler ve güçlendirir. Taşıyanına kararlılık,katilik ve kaba kuvvetle çözülemeyecek zor durumlarda kendini kabul ettirme kabiliyeti verir.

Hiç yorum yok:

GÜNÜN TAŞI: SİGULİT

Sugilit kristali, kişinin hem fiziksel hem de ruhsal yönden yeniden doğmasını sağlar. Tanrısal sevginin ve bilgeliğin taşıdır. İç dünyanızda tanrısallığı keşfederek güven ve cesaretle dolar, derin bir ruhsal saflığa ulaşarak daha önce yaşamadıklarınızı keşfedersiniz. Bunun ardından ise teslimiyet gelir.

Detaylı bilgi: http://goo.gl/kbWwEv